SUUNNITTELIJAT

Interface-tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Suunnittelijan työ ei ole pelkästään miettiä tuotteen ulkonäköä, vaan panostaa myös osaamistaan tuotteen istuttavuuteen ja yleiseen ergonomiaan.

Interface-tuotteet ovat erityisen tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon yhdistyy viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen pelkistetty muotokieli. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Hyvä sohva antaa tälle lisäarvoa, se tekee hyvistä hetkistä parempia.

Muotoilija

AINO MICHELSEN

Aino Michelsen on helsinkiläinen muotoilija, joka valmistui kalustemuotoilijaksi Lahden Muotoiluinstituutista keväällä 2013. Syksyllä 2015 hän aloitti maisteriopinnot Kööpenhaminan kuninkaallisessa taideakatemiassa. Yhteistyö Interfacen kanssa alkoi alkuvuodesta 2018.

Muotoilija

ELINA HELENIUS

Elina Helenius on monipuolinen tekstiilisuunnittelija, joka on erikoistunut kuosi- ja värisuunnitteluun. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston tekstiilisuunnittelun koulutusohjelmasta.

30-vuotisen uransa aikana hän on työskennellyt erilaisissa tuotesuunnittelu- ja tuotteistamisprojekteissa niin suomalaisille kuin kansainvälisille toimeksiantajille. Hän on saanut useita palkintoja, mm. Vuoden Tekstiilitaiteilijan arvonimen vuonna 2012.

ELina Ulvio profiilikuva Jaanis Kerkis

Muotoilija

ELINA ULVIO

Elina Ulvio on palkittu arkkitehtitaustainen muotoilija. Hän yhdistää taidokkaasti arkkitehtuurin peruskäsitteitä - tilaa, valoa ja muotoja - yksinkertaisiin ja oivaltaviin kalustesuunnitelmiin. Hänen kalusteensa voidaan ajatella moneen eri mittakaavaan, ne voisivat yhtä hyvin olla valoa heijastavia koruja kuin huonekaluja tai tiloja. Vuonna 2016 Wallpaper-lehti nimesi Ulvion nuorten lahjakkuuksien Next Big Thing-listalleen.

Sisustusarkkitehti

HANNELE BONSDORFF

Sisustusarkkitehti Hannele Bonsdorff on työssään tinkimätön ja vaatii tuotteeltaan yksityiskohtiaan myöten viimeistellyn lopputuloksen. Bonsdorffin Interfacelle suunnittelema mallisto koostuu niin sohvista, tuoleista kuin sohvapöydistä. Monesta hänen tuotteestaan on vuosien varrella syntynyt klassikoita - tälläkin hetkellä mallistossa oleva Blues on suunniteltu jo vuonna 1999. Bonsdorffin tuotteille ominaista on ajassa olevan muotoilun lisäksi äärimmäinen mukavuus. Nämä yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin saadaan aikaiseksi pitkäikäisiä tuotteita.

Hannele Bonsdorff on vuosien varrella saanut monenlaisia palkintoja. Vuoden 2005 joulukuussa hän sai arvostetun Kaj Franck -muotoilupalkinnon elämäntyöstään suomalaisen muotoilun parissa.

Muotoilija

HINNI KORPELA

Hinni Korpelan muotoilutoimisto Studio Hinni on keskittynyt erityisesti kaluste-, valaisin- ja tuotesuunnitteluun. Muotoilutyön ohella Korpela tekee myös esimerkiksi kuvituksia ja näyttelysuunnittelua.

Korpela on valmistunut Lahden muotoiluinstituutista ja Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulusta. Hinnin suunnittelua ohjaavat ekologiset ja eettiset arvot sekä rakkaus suomalaiseen tekemiseen ja tuotantoon.

INTERFACE DESIGN STUDIO

Interface Design Studio on yrityksen oma tuotekehitysryhmä, johon kuuluvat myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen henkilöt. Lisäksi tuotteiden suunnittelussa käytetään apuna useampaa suunnittelijaa, joilla kullakin on oma osaamisalueensa, kuten teknisen toteutuksen, kaavoituksen sekä yksityiskohtien suunnittelu.

Interface Design Studion suunnittelema Luca-sohva palkittiin vuoden 2017 Toimittajien Tusina-palkinnolla.

Muotoilija

JUHO PASILA

Juho Pasila on kalustemuotoilija ja hänen suunnittelutoimistonsa Pasila Design on perustettu vuonna 2012. Juhon töitä yhdistää kaunis muoto, käsillä tekemisen ilo, laadukas suunnittelu ja korkealaatuinen toteutus.

Hän pyrkii suunnittelemaan tuotteita, jotka ovat mahdollisimman ekologisia ja jotka on tehty laadukkaita menetelmiä ja materiaaleja käyttäen. Hänen tavoitteensa on tuoda kauneutta ja iloa niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.

Suunnittelija

LAURA SEPPÄNEN

Laura Seppänen on helsinkiläinen sisustussuunnittelija, stylisti ja sisustustoimittaja, jolla on ollut oma sisustusstudio L/S design Agency vuodesta 2015.

Laura on erikoistunut sisustuskonsepteihin, kaupalliseen muotoiluun ja visuaaliseen viestintään. Hänen töitään on julkaistu laajalti sekä suomalaisessa että kansainvälisessä mediassa. Monilahjakkaan Lauran uusi aluevaltaus ovat kalusteet ja sisustustuotteet.

Designer Dd

OLE TORNØE OLESEN

Yhteistyö Ole Tornøe Olesenin kanssa alkoi vuonna 2014. Eensimmäiset tuotteet esiteltiin asiakkaille ja lehdistölle huhtikuussa 2015. Olesenilla on yli 20 vuoden muotoilukokemus eurooppalaisista huonekaluyrityksistä. Hänellä on erityinen mielenkiinto moderniin skandinaaviseen muotoiluun ja varsinkin sen yksityiskohtiin. Hyvä muotoilu ei ole hänelle vain hyvännäköinen tuote, vaan se ilmenee myös laatuna ja mukavuutena.