INTERFACE B2B

INTERFACE B2B

Voit valita tuotteisiimme minkä tahansa maahantuojan tai valmistajien verhoilumateriaalin. Lisäksi voimme tehdä tuotteemme myös materiaalilla, jonka toimitat meille.

Mikäli tarvitset kohteeseen tietynlaista tuotetta ja sinusta tuntuu, ettei mallistostamme löydy juuri sopivaa, olethan yhteydessä meihin. Kotimaisena valmistajana pystymme räätälöimään sohvan tai lepotuolin helposti vastaamaan vaatimuksiasi tai visiotasi.

Voimme tehdä muutoksia mitoitukseen sekä materiaaleihin nopeasti ja joustavasti. Lisäksi voimme tehdä tuotteen sinun piirustuksesi mukaisesti, kunhan se ei loukkaa muiden valmistajien oikeuksia. Meillä työskentelee muotoilija, joka auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun kohteeseesi.

Miten voisimme auttaa sinua?

SUOSITTUJA KOHTEITA JULKITILOIHIN

Pilleri-sohva, -lepotuoli ja -sohvapöydät ovat ajattoman moderneja ja selkeälinjaisia.

Bug-nojatuolia saa sekä korkeammalla että matalammalla selkänojalla.

Räätälöinti

Interface toimittaa tuotteita niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Tuotteet voivat olla keskenään hyvinkin saman näköisiä, mutta tuotteen sisällä materiaalit voivat erota huomattavasti – riippuen kohteesta. Räätälöimme kaikki tuotteemme niin, että ne täyttävät kohteiden vaatimukset. Otamme huomioon niin paloturvallisuus-, antibakteria-, kuin kestävyysvaatimukset sekä helppohoitoisuuden.

Paloturvallisuus

Käytämme verhoilluissa tuotteissamme pääsääntöisesti paloturvallisia materiaaleja – niin kutsuttuja HR-muovilaatuja. Joissakin tuotteissa on muitakin muovilaatuja käytössä, mutta projekteissa nekin vaihdetaan paloturvallisiksi laaduiksi. Verhoilukankaiden osalta käytämme laatuja, jotka täyttävät julkisten tilojen vaatimukset.

Antibakteria

Antibakteeriset kankaat ovat meille arkipäivää. Toimitamme tuotteitamme hoivakotiympäristöihin, joissa on tiukat vaatimukset tuotteille. Antibakterian lisäksi kankaiden tulee olla nesteitä läpäisemättömiä ja verhoiluiden tulee irrotettavia. Interface Pro-tuotteiden päällisten irrottaminen ja peseminen on kohteessa vaivatonta.