HYVÄN SOHVAN TUNTEE

Sohva on ehdottomasti kodin sisustamisessa yksi tärkeimmistä elementeistä. Sohva on kooltaan suuri, jolloin se yleensä hallitsee tilaa ja vaikuttaa hyvin moneen muuhun sisustusvalintaan. Monesti ensin hankitaan sohva, ja sen ympärille mietitään muu sisustus.

Interface sohvat ovat kotimaassa valmistettuja, ja niillä on hyvä istua. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ajattomaan muotoiluun ja ylivertaiseen mukavuuteen ovat ainekset kestävään sohvaan. Kestävyydellä emme tarkoita vain fyysisiä ominaisuuksia, vaan sohva kestää myös aikaa - ollessaan yhtä aikaa ajassa oleva sohva ja ajaton sohva. Laadukkaat materiaali tulevat pääasiassa kotimaisilta sopimusvalmistajilta.

Coco edustaa mallistossamme modernia sohvaa. Sen muotokielessä on yhdistettynä pelkistetty, graafinen runko, ylelliseen höyhenen pehmeyteen tyynyissä. Leimallista modernille sohvalle on ilmavuus, jota korostaa korkeat, sirot jalat. Sohvan on suunnitellut sisustusarkkitehti Hannele Bonsdorff. Coco on modulisohva, jolloin saat kasattua paloista juuri mieleisesi Interface sohvan.

Mallistossamme on kautta aikojen ollut hyvin pitkäikäisiä sohvia. Mallistomme lippulaivana tunnettu Tatum eli kaikkiaan 28 vuoden ajan ennen siirtymistä sivuun. Tämän hetken mallistossa klassikon paikan on ottanut Blues sohva. Mallistomme best seller on ehtinyt jo 19 vuoden ikään ja Blues viettää 20-vuotisjuhliaan vuonna 2019. Käytetyt materiaalit ovat sitä, mitä laadukkaalta sohvalta voi odottaa. Laadukas sohva kestää aikaa myös muotoilullisesti.

Verhoillut kalusteet termi tarkoittaa kankaalla tai nahalla verhoiltuja tuotteita. Kankaisena Interface sohvan saa joko kiinteällä tai kokonaan irrotettavalla verhoilulla. Kiinteästi verhoiltu sohva tarkoittaa, että rungon verhoilua ei saa irrotettua pesuun. Sen sijaan irtoverhoillussa sohvassa verhoilu on myös rungossa irrotettava, jolloin se voidaan tarvittaessa viedä pesulaan tai uusia. Irrotettavassa verhoilussa on ajateltu kestävää kehitystä. Sohvan runkorakenteet kestävät laadukkaista materiaaleista johtuen jopa vuosikymmeniä, joten vaihtamalla verhoilun sohvan päälle, uudistat sohvan helposti. Tällöin myös syntyvän jätteen määrä pienenee ja hiilijalanjälki on pienempi. Nahkasohva on aina kiinteästi verhoiltu rungon osalta. Tyynyissä on kuitenkin vetoketjuilla irrotettavat päälliset.

Kotimainen sohva on lähituote, joka on ekologinen ja vastuullinen valinta. Lyhyet kuljetusmatkat ja valvotut tuotanto-olosuhteet varmistavat tuotteen ekologisuuden sekä eettisyyden. Tuotantoketjumme on täysin läpinäkyvä, ja pystymme kertomaan kaikkien materiaalien alkuperän helposti. Tehtaassamme työskentelee suomalaisen puusepänosaamisen ammattilaisia, joilla on vuosikymmenten kokemus. Heidän käsistään syntyy kestäviä, laadukkaita ja kotimaisia verhoiltuja kalusteita, joissa on äärettömän mukava istua.

Sohvien lisäksi meiltä saa olohuoneeseen erilaisia nojatuoleja. Nojatuoli on monesti hyvä paikka istua ja lukea lempikirjaa, nauttia takkatulen loimusta tai ottaa hyvät päiväunet. Mallistossamme on moneen tarkoitukseen sopivia tuoleja. Kaikissa verhoilutapoina on niin irrotettava kuin kiinteä verhoilu. Saat nojatuolisi niin nahalla kuin kankaalla. Olemme olleet aikojen alussa hyvin tunnettuja tv-tuolin valmistajia. Tv-tuoleissa tärkeintä on mukavuus. Valmistamiemme tv-tuolien rungot ovat metallia, jonka päällä on muotoon valettu uretaani. Istumisen mukavuus on tehty höyhenen pehmeydellä. Tutustu vaikkapa Core-tuoliin.

Sohvapöydillä voit kruunata olohuoneen kalustuksen. Sohvapöydät valmistetaan kotimaisella puusepäntehtaalla, jonka arvot kohtaavat omiemme kanssa. He ovat tottuneita työskentelemään modernin muotoilun kanssa. Laatu on ensiarvoisen tärkeää ja kulkee mukana koko prosessin ajan. Mukavuus ja etenkin käyttömukavuus on korkealla tasolla. Valmistamme kaikki tuotteemme tilauksesta ja säilyttääksemme saman yksilöllisyyden, edellytämme joustavuutta myös sopimusvalmistajiltamme. Ajattomuus ja ajassa oleminen sekä tuotannon kotimaisuus ovat tärkeitä arvoja meille.