Interface x Bette Eklund

Huonekaluvalmistaja Interface on sopinut suunnittelijayhteistyöstä muotoilija Bette Eklundin kanssa. Uuden yhteistyön ensimmäinen tuote esitellään 4.6.2024 Sisustustoimittajien kesäpäivillä Billnäsissä.

Betten lähtökohtana on suunnitella kalusteita, jotka tuovat iloa arjen tarpeisiin ja joissa laadukkuus, ergonomisuus sekä käytännöllisyys yhdistyvät. Muotokielessä arkkitehtuuri sekä luonnon muodot ja ratkaisut toimivat Bettelle jatkuvana inspiraation lähteenä. Hän pyrkii luomaan kauniita ja toimivia designtuotteita sekä työskentelemään kestävämmän elämäntavan eteen.

 ”Bette on muotoilija, joka toimi pitkään oman yrityksensä BEdesign Oy:n luovana johtajana ja tuotteiden suunnittelijana. Vuosien varrella Bette on suunnitellut tuotteita myös muille suomalaisille sekä kansainvälisille design brändeille. Olemme erittäin innostuneita yhteistyöstämme.", kertoo Interface Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Leppänen.

"Olen iloinen tästä mahdollisuudesta työskennellä osaavan ja pitkän historian omaavan suomalaisen yrityksen kanssa, jonka kanssa jaamme samat arvot. Omaleimainen muotoiluni, jossa yhdistyy veistoksellisuus, orgaaniset muodot ja ergonomisuus on saatu upeasti esille meidän ensimmäisessä yhteistyötuotteessamme.” toteaa muotoilija Bette Eklund.

Interface Oy

Interface Oy on kotimainen huonekaluvalmistaja Heinolasta. Mallisto koostuu tunnettujen suomalaisten suunnittelijoiden muotoilemista tuotteista, joita yhdistää skandinaavinen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja ylellinen mukavuus.

Hyvän sohvan tuntee.